Videos


Aquí teniu un petit vídeo de l'any 1993 on Antonio Fava mostra als seus alumnes diferents moviments i gestos del personatge de Pantalone. Resulta molt interessant veure com amb uns senzills moviments és capaç de mostrar tot el caràcter del personatge.
Antonio Fava és actor, autor, director teatral, mestre de Commedia dell'Arte i altres disciplines còmiques.



El següent vídeo també pertany a una classe d’Antonio Fava, però en aquesta ocasió mostra als alumnes moviments bàsics de Il’Capitano, concretament del seu maneig del bastó, mostrant el seu caràcter fanfarró.





A aquest tercer vídeo podeu observar la representació d’alguns dels personatges més coneguts de la commedia dell’arte. És un vídeo realment interessant, però em sap greu no poder-vos dir qui és l’autor o la companyia que apareix, ja que no he aconseguit trobar aquesta informació. Així i tot espero que us agradi, ja que crec que els actors sintetitzen molt bé i en mols pocs segons cadascun dels personatges.

També veureu que al final del vídeo es comenten les diferents característiques animals que molta gent atribueix als personatges i les màscares de la commedia dell’arte.